Πρόσκληση: Greek ECOnomic Forum της GreenAim | Market-talk.net
Index | US Snapshot | Contrarian Index | Economic Charts | Economic Calendar | Archives | News | Forum | The Score

Τελευταία σχόλια άρθρων
Γιώργος Καισάριος@ Μια διαφορετική δημόσια τηλεόραση (18/06/2013 11:53am)
liberal@ The dollar liquidity time bomb (19/05/2013 22:23pm)
liberal@ The dollar liquidity time bomb (19/05/2013 22:18pm)

| E-mail | PrintTue, February 12, 2013 - 10:50 pm

Πρόσκληση: Greek ECOnomic Forum της GreenAim

image

Δεδομένης της αλλαγής που λαμβάνει χώρα στην πατρίδα μας, είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να προσφέρουμε την βοήθεια μας. Πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες και να συνδιαμορφώσουμε την νέα Ελλάδα που ανατέλλει. Ο ερχομός της νέας εποχής πρέπει να μας βρει όλους έτοιμους με σοβαρές προτάσεις, αλλά πίστη και ελπίδα για το αύριο.

Η φράση ¨ανάπτυξη της χώρας¨ δεν αποτελεί κάποιο σύνθημα ή σχήμα λόγου, αλλά την μοναδική προϋπόθεση επιβίωσης. Μονάχα η συμμετοχή όλων μας θα μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα ευρωπαϊκό, καινοτόμο, προοδευτικό κράτος, μια νέα κοιτίδα διαφωτισμού.

Το Greek ECOnomic Forum της GreenAim ευελπιστεί να θέσει βάσεις και να διαμορφώσει κατευθυντήριες γραμμές προς την κατεύθυνση αυτή. Παρουσία σημαντικών παραγόντων από τον πολιτικό, τον επιχειρηματικό, τον οικονομικό, τον ακαδημαϊκό-επιστημονικό κόσμο, θα επιδιώξει να δώσει το στίγμα για την επόμενη μέρα. Θα παρουσιαστούν προτάσεις για την αλλαγή της ατζέντας, αλλά και για την επαναφορά της χώρας σε τροχιά ανάκαμψης μέσω ελληνικών και ξένων επενδύσεων.

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, ώρα 19:00 στο Divani Caravel Hotel Athens, η είσοδος για το Forum είναι ελεύθερη. Θα ακολουθήσει δεξίωση στο Brown’s Bar του ξενοδοχείου.

Αντώνης Πιτταράς, διευθύνων σύμβουλος GreenAim, υπεύθυνος περιβαλλοντικών τεχνολογιών Silberform - Το μέλλον της Ελλάδας στα χέρια των νέων.

Γιώργος Βερνίκος, εφοπλιστής, γενικός γραμματέας ΣΕΤΕ - Η σπουδαιότητα και η σημασία των ξένων και εγχώριων επενδύσεων στην ανάπτυξη της Ελλάδας.

Γιώργος Καισάριος, οικονομικός αναλυτής, αρθρογράφος - Λόγοι για τους οποίους μέχρι σήμερα, δεν έχουν γίνει αξιόλογα επενδυτικά βήματα προς την πράσινη ανάπτυξη και πως μπορούν να ξεπεραστούν.

Γιώργος Σταθάκης, καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας, υπεύθυνος  τομέα ανάπτυξης ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ - Η στρατηγική της βιώσιμης ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία.

Αντώνης Στελλιάτος, πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Επαγγελματικών Σκαφών Τουρισμού - O θαλάσσιος τουρισμός Yachting ως πυλώνας ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Αθανάσιος Κελέμης, γεν. διευθυντής Ελληνογερμανικού Εμπορικού &  Βιομηχανικού Επιμελητηρίου - Γιατί οι Γερμανοί επιχειρηματίες, είναι κατάλληλοι για την μεταφορά της τεχνογνωσίας των πράσινων επενδύσεων στους Έλληνες επιχειρηματίες.

Jürgen Müller, πρόεδρος της  Silberform, Designcenter της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας - Η Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αρωγός για την ανάπτυξη της Ελλάδας. Πρώτη επίσημη παρουσίαση Γερμανικής πλατφόρμας για την ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας.

Κωνσταντίνος Πιστιόλας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ΕΥ.ΓΕ. Πιστιόλας – Agrino Η εξωστρέφεια της ελληνικής αγοράς ως δίοδος για την ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Βασίλης Κορκίδης, πρόεδρος εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου- Πως το εμπόριο μπορεί να προωθήσει την πράσινη ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας.

Θέκλα Παρασκευούδη, πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Περιβάλλοντος - Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Πράσινη Ανάπτυξη. Ο Ρόλος του εθελοντισμού σε θετικές δράσεις της ΕΚΕ των επιχειρήσεων.


Γιώργος Καισάριος

george-croped.jpg


Follow me on twitter


.(JavaScript must be enabled to view this email address)Please like us of facebook hereLinks : Financial Blogs & News | Subscribe to Market-talk by Email |

I love hairmania Club
Loading...

Για να αφήστε σχόλιο, κάντε log in η καινούργια εγγραφή